Maak kennis met Excellente Waarde

Data als inkoopcijfers, bezoekersaantallen en landelijke normen zijn slechts losse gegevens. Maar de voorspellende waarde hiervan is wel van groot belang bij het maken van strategische keuzes. Excellente Waarde voegt die waarde toe door data te analyseren, te vertalen en te visualiseren. Met kennis van de branche doorzien wij de processen, achterhalen we de knelpunten en bedenken we met u de juiste strategie. Zijn veranderingen doorgevoerd? Op basis van resultaten blijven we meedenken en bijsturen.

Dit is Excellente Waarde

Data analist met ervaring van ketenprocessen en financiële kennis. Een zeldzame combinatie die u vindt binnen Excellente Waarde. De drijvende kracht, Ate Mulder, combineert zijn expertise als projectmanager, programmamanager en verandermanager in zijn bedrijf. Hij heeft kennis van alle aspecten van bedrijfsvoering. Ziet de financiële oplossingen. Visualiseert zijn bevindingen overzichtelijk in een dashboard. En adviseert u op alle fronten. Zo voegt hij samen met een team professionals waarde toe aan de strategische keuzes binnen uw organisatie.

Van data naar waarde

Datagedreven werken is in steeds meer sectoren van groot belang. Het geeft bestuurders en directies de kennis om onderbouwd beslissingen te nemen. Want strategische vraagstukken oplossen, kan pas als u weet waar de pijnpunten zitten. En daar ondersteunt Excellente Waarde u bij. Wij analyseren data, koppelen deze aan elkaar en brengen er advies over uit. We maken de bevindingen financieel, relateren deze aan de bedrijfsprocessen en achterhalen zo het besparingspotentieel. Zo weet u alles wat u moet weten om koers te houden.

“Bij Excellente Waarde denken we in kansen. Op basis van door u aangeleverde data leggen we verbetertrajecten bloot. Zo kunt u strategische stappen zetten en vraagstukken blijvend oplossen.”

Ate Mulder, eigenaar Excellente Waarde.

Strategische partners

De zorg, verzuim en overheid zijn bekend terrein voor Excellente Waarde. Wij kennen de sectoren en doorzien bedrijfsprocessen binnen no-time. Combineer dat met ons vermogen om de knelpunten door middel van data inzichtelijk te maken, en je hebt een volledige sparringpartner aan ons.

Excellente waarde biedt namelijk niet alleen een dashboard voor inzicht, maar denkt van daaruit mee over de strategische keuzes. En kijkt na implementatie mee naar de resultaten en geeft aan waar sturing nodig is. Zo biedt Excellente Waarde meerwaarde aan uw bedrijfsprocessen.
Aanmelden als strategisch partner
Copyright © 2021 – 2024 All Rights Reserved | Excellente Waarde
Site ontwikkeld door: Brandness Marketingbureau